Privítajte Chorvátsko u vás doma! - malá zem na veľkú dovolenku ..

Privítajte Chorvátsko u vás doma!






Niekedy kvôli okolnostiam, ktoré nedokážeme ovplyvniť nemôžeme byť s tými, ktorých máme najradšej. Niekedy sa musíme držať ďalej od ľudí, miest a vecí, ktoré nás robia šťastnejšími, ktoré v nás zanechajú pocit uspokojenia a naplnia naše srdce láskou. Láska na diaľku nie je nikdy jednoduchá, ale pravá láska prežije.
Rovnako ako sme si istí, že ste našli spôsoby, ako sa spojiť so svojimi blízkymi, a zároveň ostať doma, našli sme spôsob, ako priviesť Chorvátsko k vám. V tejto chvíli to bude láska na diaľku.
Absolvujte s nami  prehliadku našej nádhernej krajiny: vyberte si z našich úchvatných pláží alebo parkov, slávneho jedla a vína, veľkolepej kultúry a histórie, sledujte akékoľvek filmy a predstavenia, ktoré sa tu nakrútili alebo si spolu s nami vychutnajte plavbu pozdĺž úžasného Jadranu. Záleží len na vás, kam chcete ísť.
Preskúmajte s nami všetko, čo Chorvátsko ponúka!
Nevieme sa vás dočkať!

padáš, hoc vieš chodiť,
plačeš, hoc sa vieš smiať
dvihni oči k nebu
zbadáš ruku
je tu pre teba


,Malá zem pre vašu veľkú dovolenku“ Tento oficiálny slogan chorvátskeho ministerstva turizmu presne a výstižne charakterizuje možnosti tejto krásnej krajiny. Rozkladá sa na ploche 56.540 km2 a má 4,8 milióna obyvateľov. Za svoju turistickú atraktivitu vďačí predovšetkým Jadranskému moru, okolo ktorého sa v dĺžke 1.747 km rozprestiera členité chorvátske pobrežie s viac ako tisícmi ostrovmi. Nie sú to však len prírodné krásy a najčistejšie more, ktoré sem každoročne láka státisíce slovenských turistov. Naši turisti dobre vedia, že sa tu vždy stretnú s mimoriadne priateľským a nám veľmi blízkym obyvateľstvom. Menej ako kdekoľvek inde tu nastáva problém jazykovej bariéry. To všetko vytvára z Chorvátska turistickú jednotku.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

manuál ako zistím, že ide o podvodníka .. pri ponuke ubytovania

Dovolenka pri mori

Chorvátsko mení spôsob výberu mýta: Pozrite sa, kedy sa spustí nový systém a čo sa ešte zmení